Ελληνικά Ελληνικά
Close
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση

JOWISSA

Η JOWISSA ήρθε στην Ελλάδα για να καλύψει τον χώρο μιας κυρίως γυναικείας – fashion συλλογής ωρολογίων, με προϊόντα κατασκευασμένα με πρωτοποριακά υλικά, με την εγγύηση ποιότητας SWISSMADE και προσιτές τιμές. Η ποιότητα, η τεχνολογική εξέλιξη και ο σχεδιασμός των Ελβετικών Ωρολογίων αποτέλεσαν τον ακρογωνιαίο λίθο της παγκόσμιας Ωρολογοποιίας, αλληλοεπιδρώντας με τις διεθνείς τάσεις της μόδας. Η άμεση συνεργασία με Ελβετικές ωρολογοποιίες αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα τόσο για το κατάστημα μας όσο και για τους πελάτες μας.

Πρόκειται για ωρολόγια που διαθέτουμε κατά αποκλειστικότητα για την Ελλάδα. Χαρακτηρίζονται για τα πολύ πρωτότυπα σχεδιαστικά μοντέλα, με πρωτοποριακά υλικά που συνδυάζουν μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και φέρουν την ποιότητα ενός Ελβετικού ωρολογίου. Όλα τα ωρολόγια έχουν κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, ορυκτά ή ζαφείρια τζάμια, κρύσταλλα υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικές κοπές και είναι αδιάβροχα για 50Μ τουλάχιστο. Το κατάστημα μας είναι επίσης αρμόδιο για την επισκευή και το service των ωρολογιών της εταιρίας στην Ελλάδα.

3 Items in Πλέγμα 4 Items in Πλέγμα Λίστα

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙ JOWISSA VENUS ΚΕΡΑΜΙΚΟ ME ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΕΦΑΝΗ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Ένα όμορφο ελβετικό ωρολόγι της JOWISSA κάσα 38 mm από κεραμικό υλικό και πλάκα λευκή MOP με πέτρες στις ώρες, τζάμι από ορυκτό κρύσταλλο και κεραμικό μπρασιλέ.
€655,00 με ΦΠΑ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙ JOWISSA ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΜΕ ΚΡΕΜ ΜΠΡΑΣΙΛΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ

Ένα όμορφο ελβετικό ωρολόγι της JOWISSA κάσα 39 mm και μπρασελέ από αλουμίνιο, πλάκα και μπρασιλέ σε κρεμ χρώμα βιδωτό καπάκι.
€275,00 με ΦΠΑ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙ JOWISSA ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΡΑΣΙΛΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ

Ένα όμορφο ελβετικό ωρολόγι της JOWISSA κάσα 39 mm και μπρασελέ από αλουμίνιο, πλάκα και μπρασιλέ σε πράσινο χρώμα βιδωτό καπάκι.
€275,00 με ΦΠΑ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙ JOWISSA ΜΕ ΜΠΡΑΣΙΛΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ MOP ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Ένα όμορφο ελβετικό ωρολόγι της JOWISSA κάσα 31 mm από ανοξείδωτο ατσάλι, πλάκα ροζ MOP, ορυκτό κρύσταλλο, καπάκι με βίδες και ατσάλινο μπρασιλέ
€404,00 με ΦΠΑ

Filter by:

Clear All
Close
Min: €275,00 Max: €655,00
275 655